Все категории
Добавить товар

Uv+led лампа sun one 48 вт хамелеон

550 грн
Описание

UV+LED Лампа Sun One
48 Вт хамелеон

Ціна 550 грн

Це гібрид UV і LED лампи нового покоління. Лампа Sun One (48 Вт LED + UV) призначена для полімеризації гель-лаків, нарощування нігтів і будь-яких покриттів, до складу яких входить гель.

UV LED лампа яка відмінно підійде не тільки для дому, але і для салонів краси. Лампа для полімеризації Sun One має кілька налаштувань часу, що робить її дуже зручною у використанні і стане незамінним помічником майстра манікюру. Вам зовсім не треба стежити за часом затвердіння лаку. UV LED лампа Sun One здатна пропрацювати до 50000 годин.
УФ LED лампа світлодіодна Sun One 48 Вт і 24 Вт оснащена таймером на 5, 30 і 60 секунд, має два потужних режиму і стане відмінним допоміжним приладом на столі у будь-якого професіонала, що займається манікюрним сервісом, або любителя. Завдяки компактним розмірам і лаконічному дизайну вона стильно виглядає, а за рахунок наявності всіх необхідних функцій спростить і прискорить процес роботи з гелевими лаками, фарбами та гелями, сприйнятливими до спектру led-хвиль. Включення / вимикання приладу виробляється шляхом переміщення всередину нього руки і її прибирання, оскільки він оснащений датчиком руху. Дно знімається і кріпиться за допомогою магнітів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
koltyana
koltyana
Одесса
34% выполненных заказов
Была

Похожие товары