Все категории
Добавить товар

Верхні форми мигдалю для нарощування нігтів 100 шт

145 грн
Описание

Верхні форми мигдалю для нарощування нігтів 100 шт

Ціна 145 грн/набір

Верхні форми з насічками для нарощування полігелем, дуже гнучкі, що дає можливість після моделювання легко відокремити форму від створеної штучної нігтики. Матеріал, з якого виготовлені форми, прозорий, що дуже зручно для контролю над процесом нарощування і дозволяє виправити помилку, якщо під формою є повітряні порожнини, бульбашки.
Нарощування нігтів верхніми формами - один із найпрактичніших і найшвидших на сьогоднішній день методів нарощування. За допомогою верхніх форм наростити нігті за відносно короткий час зможе не лише професіонал, а й новачок.
Нарощування з використанням верхніх форм має ряд переваг:
Швидкість – для нарощування верхніми формами необхідно у кілька разів менше часу, ніж для звичайного нарощування;
Простота і практичність - даний метод характеризується простотою технології, тому такий вид нарощування доступний будь-кому;
Відсутність опила - при нарощуванні верхніми формами створюється ідеальна поверхня нігтя та стрес зона, так що готовий ніготь не потребує додаткового обпилювання поверхні;
Мінімальна витрата матеріалу - кожна форма може використовуватися багато разів, так як верхні форми зазвичай виготовляються з високоякісного силікону.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
koltyana
koltyana
Одесса
34% выполненных заказов
Была

Похожие товары