Все категории
Добавить товар

База + топ oxxi на каучуковій основі по 10 мл

110 грн
Описание

Акція! Каучукова база ОХХІ 10 мл + Фінішне покриття ОХХІ 10 мл

База каучукова для гель-лаку Oxxi Professional Rubber Base має густу консистенцію й може самовирівнюватися на нігтях. Добре розподіляється, вирізняється максимально міцним зчепленням із нігтьовою пластиною і гель-лаковим покриттям. Каучукова база стійка, з її допомогою можна зробити нігтики рівнішими та гладкішими.

Полімеризується в UV-лампах 1-2 хв., в LED и LED+CCFL 30-60 сек.
Тоp OXXI Professional 8 мл - каучуковий фініш, верхнє покриття для гель-лака. До складу цього унікального топа входять зволожувальні компоненти, які захищають від негативних впливів зовнішніх чинників і запобігають пересиханню нігтьової пластини, кутикули та навколоногтьових валиків. Застосовуючи його, Ваші нігті дійсно будуть під захистом упродовж усього терміну носіння покриття.

Технологія нанесення:

Наносите топ OXXI Professional обов'язково покриваючи всю поверхню нігтьової пластини. Не має залишитися місць, не покритих фінішним покриттям. Прослуховуйте в УФ лампі 3 хвилини або в LED-лампа - 60 сек. (Щоб покриття точно якісно просохло).
Знімайте липкий шар протираючи кожен нігтик безворсовою серветкою, змоченою рідиною для зняття липкого шару.
Завершальний етап, який зробить процедуру манікюру завершеною — це нанесення олії для кутикули і легке втирання його в нігтики, кутикулу та зону навколонігтьових валиків.
Флакони з пензликом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • 10мл
Продавец
tanja2304
tanja2304
Ужгород
58% выполненных заказов
Была