Все категории
Добавить товар

Машинка для манікюру і педикюру 6 в 1, полірування нігтів, фрезер, фрезерний апарат...

480 грн
Описание

Машинка для полірування нігтів манікюру педикюру 6в1 VARIABLE SPEED ROTARY

Серед сучасних методів догляду за нігтями особливу увагу привертає апаратний манікюр. Серед його незаперечних переваг – безболісність, безкровність, економія часу, відсутність ризику занести інфекцію, можливість використання на натуральних і нарощених нігтях.

Апаратний манікюр легко виконати за допомогою спеціально приладу з швидко обертаються шліфувальними насадками – «Машинка для полірування нігтів манікюру педикюру 6 в 1». До апаратного манікюру можна безбоязно звертатися, якщо є задирки, мозолі, виражена сухість і огрубіла шкіра на пальцях. Фрезер підходить для манікюру і педикюру, не викликає алергічних реакцій, спрощує обробку місць на нігтьовій пластині.

Після процедури виключені роздратування, а лак тримається протягом довгого часу.
Міні-фрезерний апарат для полірування нігтів манікюру педикюру 6 в 1, який особливо зручно використовувати в домашніх умовах. Призначений для непрофесійного використання, чудово справляється з чисткою нігтьової арки, манікюром, корекцією нарощених нігтів. Особливістю даного фрезера є можливість регулювати швидкість обертання шліфувальних головок, що дозволяє знизити ризик пошкодження нігтя або шкіри навколо нього.

Крім того, купивши фрезер, Ви заощадите на пилки – цей апарат стане їм відмінною заміною.
У комплектацію машинки для полірування нігтів входять 6 насадок, диски різного ступеня жорсткості. Ви сміливо зможете його використовувати для полірування натуральних і штучних нігтів. Насадки забезпечують апарату різні ступеня і напряму обертання, виконуючи хороше шліфування поверхні, а також значно прискорюють процес полірування нігтів. Машинку також можна використовувати в інших технічних цілях для полірування маленьких деталей.

Особливості:
- Підходить для педикюру і манікюру.
- Fast / Slow 2 швидкості для управління.
- Низький рівень шуму і вібрації.
- 6 насадок та 6 смуг шліфування (для обробки краю нігтя, шліфування, тонкого шліфування, видалення кутикули, видалення мозолів і огрубілої шкіри, чищення під нігтями, корекції штучних нігтів і фінішного шліфування.)
- З європейським адаптером змінного струму відповідає стандартам безпеки.
- Легка заміна насадок без використання інструментів.
- Для професійних салонів, спа, або домашнього використання.
- RPM: стандартна швидкість 20000; змінна швидкість 3000-20000
- Напруга: 220 B, 50 Гц

Характеристики:
• Тип: ручка-фрезер для манікюру/педикюру;
• Максимальна швидкість обертання: 20000 об/хв;
• Кількість насадок: 6 шт;
• Тип живлення: мережа 220 В;
• Матеріал корпусу: пластик;
• Потужність: 10 Вт.
• Колір: зелений, білий, чорний, червоний,

Повна комплектація міні-фрезера:

• ручка-фрезер;
• адаптер живлення;
• 6 насадок для апаратного манікюру: (2 насадки циліндричної форми - для обробки краю нігтя, шліфування, видалення мозолів і огрубілої шкіри, корекції штучних нігтів; 3 насадки конічної форми - для легкого і швидкого видалення кутикули, шліфування натуральних нігтів, чищення під нігтями (насадка у формі вузького конуса) і фінішного шліфування; 1 насадка з 6 наждаковими змінними наконечниками.)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
julichka2022
julichka2022
Львов
20% выполненных заказов
Была

Похожие товары