Все категории
Добавить товар

Антихрап капа від хропіння та лікування бруксизму

150 грн -10% 135 грн
Описание

Капа від хропіння та лікування бруксизму.

Бруксизм - це напади періодичного стиснення щелеп та скрегочення зубами. Цей процес є несвідомою звичкою і нерідко виникає внаслідок стресу чи занепокоєння. Він призводить до стирання та рухливості зубів, появи сколів.
Під час сну в людини, звужується просвіт дихальних шляхів, в результаті створюється деренчання м'якого піднебіння і виникає хропіння.
Каппа фіксує вашу нижню щелепу в потрібному положенні, в результаті чого дихальні шляхи розширюються, дихання стає вільним і хропіння зникає.

Особливості використання добудування від хропіння:

1. Спеціальний медичний силікон, який набуває форми вашої щелепи
2. Дуже просте використання, без складних налаштувань
Методика регулювання капи від хропіння:

Антихропіння капу дуже легко і просто можна налаштувати!
Пристосування від хропіння зроблено з гіпоалергенного та термопластичного полімеру. Цей термопластичний полімер робиться м'яким та пластичним при нагріванні в гарячій воді. У даному розігрітому стані капу поміщають у роті для припасування, і після того, як матеріал застиг – його можна використовувати. Для хорошого припасування, дуже важливо, щоб тиск був рівномірно розподілений на всі зуби.
Адаптація капи за формою вашої щелепи і до ваших зубів займає близько 10 хв. Під час налаштування вам доведеться тримати рота закритим і в певному положенні.

Для налаштування капи від хропіння:

1. Вставте синю ручку в отвір для дихання (на пристрою) та помістіть у контейнер для води
2. Закип'ятіть стільки води, щоб повністю занурити капу у воду. Налийте горячу воду (70-80 градусів) в контейнер поки капа повністю не зануриться у воду.
3. Держіть капу у воді за допомогою ручки приблизно 15-25 секунд, потім витягніть.
4. Беріть капу. Подивіться в дзеркало і добре відкрийте рот. Обережно помістіть розм'якшену капу до рота. Спочатку помістіть нижню щелепу в нижній канал, а потім верхній канал Пластикова капа стане теплою, але вас не обпалить. Посуньте нижню щелепу, поки зуби не будуть на одному рівні із зубами верхньої щелепи.
Зімкніть щелепи, прикусіть пластик. Ще щільно зімкніть свої губи, щоб витіснити повітря з ротової порожнини. Для звикання зубів до капи, натисніть язиком на нижню та верхню внутрішні площини капи. У цей час натисніть пальцями із зовнішнього боку губ. Таким чином ви досягнете міцного прилягання капи до зубів.
5. Зачекайте приблизно 1 хвилину, щоб полімер охолодився в цьому положенні. Після цього вийміть капу з рота і зануріть на 10 секунд у холодну воду, щоб зафіксувати форму. Потім помістіть капу знову в рот, щоб випробувати припасування. Нижня щелепа має бути висунута трохи вперед, капа має бути для вас зручною. Якщо ви не задоволені результатом припасування , повторіть регулювання. При наступному регулюванні опускайте капу в гарячу воду лише на 12 секунд.
6. Якщо після кількох ночей хропіння все ще триває, налаштуйте капу ще раз. Посуньте нижню щелепу трохи вперед, але не дуже сильно.

Капа виготовлена з харчового матеріалу Eva.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары