Все категории
Добавить товар

Компресорний інгалятор omron ne-c803 небулайзер

990 грн
Описание

Компресорний інгалятор Omron NE-C803 небулайзер у чудовому стані, всі елементи в наявності + запасні фільтри.

Компресорний інгалятор Omron NE-C803 являє собою вдосконалену модель найбільш компактних небулайзерів, що має мінімальну вагу (всього 180г) і габаритні розміри (85*43*115 мм). Прилад зроблений на основі сучасних медичних і технологічних стандартів, відповідно до потреб терапії та пульмонології.

Omron NE-C803 - це універсальний інгалятор, який підходить як для медичних установ, так і для застосування в домашніх умовах, його навіть можна брати з собою в дорогу, оскільки його компактність і легкість дозволяє помістити прилад в валізу або сумку. Сеанс інгаляції сприяє зняттю больових відчуттів і спазмів, пом'якшення кашлю, полегшення дихання. Omron NE-C803 має обсяг резервуара 10 мл, а залишковий об'єм після процедури мінімальний. Прилад перетворює лікарські засоби в дрібнодисперсний спрей, частинки якого мають розмір до 3 мкм і рухаються зі швидкістю 0,3 мл/хв, досягаючи навіть найвіддаленіших ділянок верхніх і нижніх дихальних шляхів.

Працює прилад від мережі змінного струму. Незважаючи на компресорний механізм дії, небулайзер працює досить тихо. У комплектацію приладу входять змінні маски - для дітей і дорослих, а також змінні повітряні фільтри, замінювати які слід кожні 30-60 днів.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый

Похожие товары