Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Інгалятор небулайзер компресорний little doctor ld-221c

1560 грн
Описание

Що за товар ми бачимо !?
Інгалятор LD 221c - це ефективний небулайзер для всієї родини. Нова модель інгалятора від японського виробника "Little Doctor" відрізняється компактними розмірами і компресором високої продуктивності. Універсальність приладу дозволяє використовувати для інгаляцій широкий спектр лікарських препаратів (за винятком препаратів із маслянистими розчинами!). Завдяки 3-м змінним розпилювачам інгалятор зможе ефективно боротися із захворюваннями як нижніх, так і верхніх дихальних шляхів. Широка комплектація небулайзера дозволяє проводити процедуру дорослим і дітям.
Виріб не є стерильним та є для багаторазового використання.
Для чого використовується !?

Компресорний інгалятор може застосовуватися як в лікувальних установах , так і в домашніх умовах, при лікуванні так і для профілактики.
Як застосовувати !?
Високий терапевтичний ефект небулайзера Little Doctor досягається завдяки комплектації трьома змінним конусами-розпилювачами.
Червоний розпилювач (C) - ефективний для лікування захворювань верхніх дихальних шляхів. Можна з легкістю лікувати синусит, ларингіт, ГРВІ та інші захворювання носоглотки.
Синій розпилювач (B) - універсальний. Призначений для рівномірного розподілу дисперсного аерозолю по всіх відділах дихальних шляхів. Ефективний в лікуванні трахеїту та подібних захворювань.
Жовтий розпилювач (А) - для терапії нижніх відділів дихальних шляхів. В цьому випадку лікарський аерозоль проникає глибоко в легені і зрошує бронхи, що не осідаючи в носоглотці. Найбільш ефективний при лікуванні і профілактиці астми, бронхіту та інших важких і хронічних захворювань.

Компресорний інгалятор LD 221c - особливості:

Інгалятор для дітей і дорослих
Широка комплектація небулайзера
Ергономічний дизайн
Інгалятор за низькою ціною
Низький рівень шуму
Відмінна продуктивність компресора - від 0.3 до 0.5 мл / хв
Можливість змінювати розмір часток - 3.5-5 мкм
Резервуар для ліків об'ємом 10 мл
Низький залишковий обсяг лікарського розчину - 0.5 мл
Час безперервної роботи - 20 хв
Гарантія - 3 роки

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Продавец
ivode...
ivodent_medic_if
Ивано-Франковск
0% выполненных заказов
Была