Все категории
Добавить товар

Протектори для п'ят

186 грн
Описание

Протектори для п'ят, чашки для п'ят, гелева подушка для п'яти при підошовному фасціїті, від болі в п'яті,п'яточної шпори тендініте ахіллова сухожилля, сухих потрісканих п'ятах.
Особливо допомагає вберегти п'яти від сильного болю після певної кількості годин, проведених на ногах протягом дня.
Фіксатор бандаж
розмір універсальний
Гелеві шкарпетки із захисними вставками для взуття.
накладки на п'яти з неопрену, що захищає п'яти від стирання.
Ця модель забезпечує високий комфорт використання. Подушка для п'яти, пом'якшена всередині чохла, пом'якшує п'яту при ходьбі, полегшуючи найболючішу центральну частину.
Неопреновий чохол, що застібається на липучці, захищає п'яту від стирання та забезпечує гарне позиціонування упору п'яти – він не зміщується при ходьбі.
обхват регулюється ліпучками
комфортно "сидить" на ніжці
Легка вага: чашки п'яти виготовлені з високоякісної тканини, міцна і м'яка гелева подушка, яка забезпечує кращий захист від ударів, пухирів і максимальну амортизацію.
Легко встановлюється: вам сподобається, що ви можете регулювати ширину. Вони легко надягаються, а гачок і петля у верхній частині стопи дуже добре тримають їх на місці.
Щоденне використання: підходить для людей зі шкіряним взуттям, туфлями на високих підборах, парусиновим взуттям, повсякденним взуттям тощо. Також є чудовим вибором, коли вам не хочеться носити взуття вдома.
НОВОГО СТАНУ

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
levkovich2
ШкафCHIK-shop
Супер-продавец
Ровно
88% выполненных заказов
Была

Похожие товары