Все категории
Добавить товар

Цифровий термометр easy@home bt-a21cn для вимірювання температури тіла

398 грн
Описание

- ★【КЛІНІЧНІ ВИСОКА ТОЧНІСТЬ】: Цифровий термометр являє собою клінічно точний термометр невеликого розміру з високою точністю за ±0,1 °C у діапазоні 32,0-42,9 °C. Вимірює температуру тіла з точністю до 1/10 градусів (наприклад, 36,2 °C) за Цельсієм. Гарний вибір для сімей, шкіл, лікарень та клінік.
- ★【ЛЕГКО ВИКОРИСТОВУВАТИ І БЕЗПЕЧНО】: Просто увімкніть термометр, помістіть датчик під язик і закрийте рот приблизно на 25 секунд, щоб завершити вимірювання. Звуковий сигнал вказує на завершення вимірювання. Функція пам'яті показує останнє надання температури на РК-дисплеї після вмикання живлення.
- ★【ЗРУЧНО І ЛЕГКО ЧИСТИТИ】: Дуже м'який і гнучкий наконечник гарантує швидкі та зручні вимірювання для всієї вашої родини. Водонепроникний наконечник дає змогу легко чистити термометр, протираючи або промиваючи його.
- ★【БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ】: підходить для вимірювання не тільки температури порожнини рота, але також ректальної та пахвової температури. З міркувань гігієни використовуйте той самий метод вимірювання й той самий термометр.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары