Все категории
Добавить товар

Магнітна кліпса від хропіння noseclip "антихрап"

89 грн
Описание

Тип виробу: Інші вироби

Магнітна кліпса від хропіння Анти-хропіння Noseclip ― це ефективне рішення проблеми нічного хропіння. Кліпса стимулює сенсорні нервові клітини носа, відкриваючи носові проходи і запобігаючи хропіння.

Кліпса Антихрап Noseclip виготовлена у формі підкови з натуральних, нетоксичних матеріалів (силікон), має на кожному кінці рідкоземельні магніти 800 Гаусс. Анти хропіння пройшов високотехнологічний процес стерилізації. Рідкоземельні магніти покращують кровообіг в області м'якого неба. Шляхом стимуляції нервових закінчень на кінчику носа відбувається підтягування м'язів гортані, що запобігає провисання неба. За рахунок поліпшення кровообігу в області носових пазух йде набряк і закладеність носа. Дихальні канали розширюються і звільняються від застарілих застійних і гострих запальних явищ (гайморити, риніти, синусити, алергічний нежить). Магнітна кліпса Антихрап ефективно вирішує проблеми нічного хропіння. Ефективно стимулює сенсорні нервові клітини носа, відкриваючи носові проходи і запобігаючи хропіння.

Призначення Магнітної кліпси від хропіння:
Антихрап являє собою найбільш просте, надійне, безпечне і ефективний засіб проти хропіння і легких форм синдрому обструктивного апное сну (хвороба зупинки дихання уві сні)
може застосовуватися для усунення скреготу зубів у сні;
може використовуватись у комплексній терапії при захворюваннях носоглотки (нежить, гайморит)

Дію:
а) Кліпса Антихрап підвищує насичення крові киснем і нормалізує обмінно-відновлювальні процеси під час сну
b) запобігає підвищення тиску вночі і знижує ризик розвитку серцево-судинних ускладнень
c) поліпшує стан центральної нервової системи

Застереження: так як кліпса володіє сильним магнітним полем, настійно рекомендується зберігати її подалі від електронних приладів.

Кліпсу Анти-Хропіння рекомендується використовувати регулярно, до тих пір, поки дихання не прийде в норму і симптоми хропіння не зникнуть зовсім. Магнітна кліпса від хропіння є багаторазовим пристроєм і при дбайливому зверненні розрахована на 10 років служби як мінімум.

Спосіб застосування:
1. Розігніть гнучку верхню частину кліпси Антихрап.
2. Акуратно вставте в ніздрі, щоб Вам було зручно.
3. Злегка натисніть, щоб переконатися, що пристрій надійно зафіксовано.

Протипоказання до застосування магнітної кліпси Анти-хропіння:
- використання назальних крапель та спреїв на основі олій. Масла несприятливо впливають на силікон, з якого виготовлена кліпса, внаслідок контакту мастила і силікону останній розм'якшується і існує великий ризик того, що магніти можуть випасти з своїх «гнізд»;
- при наявності в організмі кардіостимулятора або інших електронних приладів;
- при вагітності;
- при наявності відкритих ран .

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары