Все категории
Добавить товар

Armani acqua di gio pour homme гель для душу

170 грн
Описание

Новий! Оригінал!
Термін до 02.24(дата виготовлення 02.21)

Armani Acqua di Gio pour homme — прекрасний косметичний засіб для чоловіків, який м'яко і ніжно очищає шкіру, надаючи їй відчуття свіжості і чистоти. Оксамитова піна робить шкіру шовковистою і пружною.

Аромат гелю для душу підкорює з перших хвилин. Це приваблива водна стихія, яка своєю непохитною енергією поглинає все навколо. Первісна свіжість такої стихії і повітряні маси тропіків, що злилися в єдине ціле з лісової хвоєю, знімають напругу і розслабляють тіло, даруючи йому свою енергію.
У початкових нотах аромату відчувається соковитість мандарина і апельсина, яку підкреслюють своєю прохолодою лимон і лайм. З квітковими запахами об'єднується бергамот і жасмин, витонченим акордом крізь тропіки чується цикламен з фіалкою і персиком.

Весняна безпосередність вноситься в аромат гелю трояндою і гіацинтом, таємничість надається цілющою резедою. Загальний тонус поліпшується коріандром і мускатом, а морським вітром і фрезією остаточно проганяються погані думки. Отриманою свіжістю вторить солодкуватий запах амбри з пачулі, кедра з дубовим мохом і білим мускусом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
Размер:
  • 75мл