Все категории
Добавить товар

Пудра для стилізації волосся american crew boost powder 10 г

520 грн
Описание

ОПИС

Опис: Пудра Для Стилізації Волосся American Crew BOOST POWDER 10 г

Пудра від American Crew — це якісний засіб, який дозволяє створювати ідеальні укладки волосся з тривалим ефектом фіксації.
ПРИЗНАЧЕННЯ
Пудра застосовується для укладання чоловічого волосся, а також збільшення об’єму. Засіб добре підходить для різних типів волосся і складається з делікатних інгредієнтів, завдяки чому є повністю безпечним продуктом.
ОПИС ТОВАРУ
American Crew BOOST POWDER дозволяє створювати зачіски різних стилів з хорошою фіксацією. Основні компоненти пудри відмінно піднімають волосся, починаючи від самих коренів і утримують його в потрібній формі протягом дня.
Засіб від American Crew допомагає візуально збільшити об'єм волосся, що зробить його більш пишним. Додатково до цього, пудра окутує волосся в цікавий матовий відтінок, що разом з укладкою та об’ємом дозволяє створити по-справжньому оригінальну і стильну зачіску.
Пропіленгліколь, який міститься в складі пудри, позитивно впливає на загальний стан волосся, підтримуючи оптимальний рівень вологості, тим самим запобігаючи виникненню сухості. Крім цього, лимонна кислота відчутно освіжає і, більш того, оживляє волосся, таким чином покращуючи його зовнішній вигляд.
Завдяки застосуванню пудри бажана укладка стане реальністю, а саме волосся буде виглядати просто приголомшливо.
ПЕРЕВАГИ:

Надійно фіксує волосся

Збільшує об’єм

Матовий відтінок

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Потрусіть упаковку з пудрою, після чого візьміть невелику кількість продукту на руки. Пудру слід наносити рівномірно вздовж волосся, приділяючи особливу увагу кореням.
СКЛАД: Aqua (Water) (Eau), Propylene Glycol, Silica Sylilate, Citric Acid, Sodium Benzoate.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
yaaara
Nazva
Супер-продавец
Киев
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары