Все категории
Добавить товар

Lebel proedit home bounce fit

1100 грн
Описание

Відновлююча маска для сухого, ламкого, пошкодженого волосся Lebel Proedit Hair Treatment Bounce Fit Mask стане справжнім цілющим еліксиром, який поверне локонам життєву силу, шовковисту гладкість і приємну еластичність. Косметичний продукт збагачений натуральними інгредієнтами, інтенсивно насыщающими пасма безліччю поживних макро - і мікроелементів. Він активно зволожує, дбайливо пом'якшує і ефективно зміцнює завитки.

Засіб сприяє регенерації пошкоджених ділянок, заповнення порожнеч, згладжуванню розпушеного кутикул і реанімації посічених кінчиків. Вона володіє хорошими кондиціонуючі, освіжаючими і тонізуючими властивостями. Маска підсилює природну резистентність ослабленого волосся агресивного впливу деструктивних агентів навколишнього середовища. Вона полегшує процес розчісування і робить волосся більш слухняними.

Спосіб застосування: розподілити невелику кількість маски (3-5 мл для волосся середньої довжини) на волоссі, відступаючи від коренів. Витримати 3-7 хвилин. Змити теплою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?