Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Набір для чоловіків versace eros 55 мл.

599 грн
Описание

Сексуальність — це одна з найважливіших рис сучасного чоловіка. Однак виходить вона не лише з м'язистого тіла, успішності або стилю, навпаки, сексуальність походить від упевненості чоловіка, його внутрішньої енергетики. Тому пікантний фужерний аромат 2012 року від Aurelien Guichard Versace Eros стає символом чуттєвості та харизматичності.

Італійський модний будинок і парфумер змогли досконально продумати спокусливий аромат для чоловіків. Ноти еротизму, екзотичності й унікальної чуттєвості обвивають власника букета. Лаконічний і стильний букет не залишає почуття недомовленості, навпаки, ідеальне поєднання строгості та незалежності, пікантності та динаміки представлено в нотах аромату.

Фужерний аромат виблискує невинною свіжістю м'яти, пікантністю іскристого лимона та соковитою солодкістю яблука в початкових нотах. Квіткове серце зібрано з медової солодкості бобів тонка й унікальної ніжності герані, яка приголомшливо притягує жінок. Ноти чудової амбри та деревні акорди гідно завершують сексуальний коктейль для справжніх чоловіків.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize