Все категории
Добавить товар

Мужская туалетная вода avon premiere luxe oud

1750 грн
Описание

-----Парфумна вода Premiere Luxe Oud for Men 75 ml
Вода полностью новая,но без слюды
Східний аромат (чорний перець, уд, амбра).

Вперше в Avon: парфумна вода для нього! Чорний перець, уд і амбра сплелися в розкішну композицію, щоб передати вишуканість, чуттєвість, абсолютну елегантність і яскравий характер чоловічого аромату.

Повна підаміда аромату:

Верхні ноти: імбир, чорний перець, лаванда.
Ноти серця: уд, пачулі, гваякове дерево.
Базові ноти: сандалове дерево, амбра, мускус.

Парфумер Ів Кассар так описав свій витвір: «Уд, рідкісна ароматична смола агарового дерева, яке ще називають «деревом богів», – це знаковий компонент парфумерії на Близькому Сході. Складний, таємничий аромат уду заворожує людей у всьому світі. Саме його розкіш і містерія стали відправною точкою мого натхнення при створенні аромату Avon Premier Luxe Oud. Щоб розкрити всю витонченість і вишуканість цього дорогоцінного інгредієнта, я підсилив звучання його шкіряних відтінків, а щоб передати складний характер самого аромату, я пограв з благородними, магнетичними компонентами. І в підсумку я отримав багатогранний і незабутній аромат, що відображає чарівливу, привабливу і яскраву мужність».

ЕСТЬ ЕЩЁ ОДНА ВЕРСИЯ ВОДЫ :
Парфумна вода Premiere Luxe for Men 75 ml
-----Древесно- ароматический аромат ( пачули , ветивер , гваяковое дерево ) .

Он красивый и богатый , а женщины не в силах отвести от него глаз . Именно для таких мужчин создан Premiere Luxe . Особые ингредиенты придают исключительности этому аромату - его мелодия звучит с утра и до вечера .

75 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 75мл
Объем:
75 мл

Похожие товары