Все категории
Добавить товар

Lacoste eau de lacoste l.12.12 blanc туалетна вода чоловіча, 100 мл (тестер)

1380 грн
Описание

Вишуканий аромат Eau De Lacoste L.12.12 Blanc від знаного французького бренду Lacoste представили на суд публіки у 2011 році. Свіжі і динамічні парфуми швидко здобули популярність в усьому світі і до сьогодні залишаються однією з найбільш пізнаванних композицій компанії. Лаконічний білий матовий флакон закругленої квадратної форми увінчано однотонним ковпачком і декоровано культовим логотипом бренду — крокодилом.

Піраміда композиції

Туалетна вода належить до деревної ароматичної групи.

Знайомство з ароматом починається з пряно-цитрусових акордів грейпфрута, припорошеного дрібкою кардамону і доповненого чистими нотами розмарину й хвойними акцентами кедрових голок.

Пристрасне «серце» зачаровує чуттєвим звучанням екзотичного іланг-ілангу з виразними і проникливими мотивами туберози.

База огортає відчуттям тепла і затишку завдяки розкішному флеру, сповненого вишуканих шкіряних і замшевих нот із деревними відгомонами кедру й трав'янистими півтонами ветиверу.

Eau De Lacoste L.12.12 Blanc — яскравий і витончений аромат дарує енергію й надихає на нові звершення. Чуттєвий і пристрасний, він стане вашою візитівкою, що відриває всі двері.

Зверніть увагу! Упаковка тестера може відрізнятися від упаковки стандартного флакона. Наявність кришки або її відсутність залежить від поставки виробника. Тестер має ідентичну ароматну композицію та стійкість.
Як використовувати Lacoste Eau De Lacoste L.12.12 Blanc туалетна вода чоловіча, 100 мл (тестер)

Нанесіть парфуми на ділянку шиї, трохи за вухами нижче мочок, на внутрішню сторону зап'ястя і згину ліктів. Також можна розпилити невелику кількість парфумів у повітрі перед собою і увійти в ароматну хмару. Перед нанесенням на волосся, щоб уникнути його пошкодження і пересихання, парфум можна нанести спочатку на долоні, а потім провести руками по волоссю, при цьому воно повинно бути чистим і трохи вологим. Так аромат краще вбереться і буде більш стійким і насиченим.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН. ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл

Похожие товары