Все категории
Добавить товар

Туалетна вода versace man eau fraiche, чоловіча - 50мл.

1560 грн
Описание

Нота серця: Естрагон, Кедр, Шавлія
Бренд: Versace
Класифікація аромату: Деревні
Країна виробництва: Італія
Клас: Елітна
Основні акорди: Амбровий, Цитрусовий
Початкова нота: Білий лимон, Карамбола, Рожеве дерево
Кінцева нота: Амбра, Деревина платана, Мускус
Тип застосування: День, Літо
Опис товару Туалетна вода Versace Man Eau Fraiche чоловіча

Історія

Надихніться силами природи та постигніть неймовірну магію водної стихії! Туалетна вода Versace Eau Fraiche — джерело енергії та свіжості в метушні міських буднів. Вона представлена ??в 2006 році, ставши більш легким і повітряним ремейком всіма улюбленого парфуму Versace Man Eau. Біля витоків заснування ароматного шедевра стоїть відомий парфумер Olivier Cresp.

Італійський парфум призначений для сильних і рішучих чоловіків. Він належить до групи деревні водяні. Ароматна композиція розкривається:

Верхні ноти грають вишукану мелодію мотивами бергамота, карамбола, соковитого лимона, рожевого дерева, пудрового кардамону.

У середніх нотах розквітає звучання шавлії, яскравого тархуна, пікантного перцю та білого кедра.

Шлейф насичений пряними ароматами шафрану, деревних акордів, мускусом і амброю.

Концепція парфуму

Шанувальникам експериментів сподобається парфум Versace. Його хвилюючий аромат спрямовує в епіцентр подій і владно займає центральне місце! Прозорий флакон, виконаний в блакитному оформленні ідеально доповнює загальну концепцію парфуму. Характер володаря туалетної води: з одного боку відкритий, по-юнацькому грайливий, а з іншого — статусний і стримано елегантний. Як можна не захоплюватися таким чоловіком?!

Нанесіть парфуми на ділянку шиї, трохи за вухами нижче мочок, на внутрішню сторону зап'ястя і згину ліктів. Також можна розпилити невелику кількість парфумів у повітрі перед собою і увійти в ароматну хмару. Перед нанесенням на волосся, щоб уникнути його пошкодження і пересихання, парфум можна нанести спочатку на долоні, а потім провести руками по волоссю, при цьому воно повинно бути чистим і трохи вологим. Так аромат краще вбереться і буде більш стійким і насиченим.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, ОРИГІНАЛ - 100%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Серебристый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл

Похожие товары