Все категории
Добавить товар

Nasomatto black afgano парфуми 30 мл

1599 грн
Описание

Прем’єра аромату: 2009
Зроблено в: Італія
Стать: унісекс
Класифікація: нішева
Тип аромату: деревинні, фужерні
Початкова нота: Зелені ноти, Коноплі
Нота серця: Деревинні ноти, Кава, Смола, Тютюн
Кінцева нота: Дерево агар, ЛаданОпис Nasomatto Black Afgano
Ця одурманлива парфумована вода, призначена як для жінок, так і для чоловіків, обволікає своїм теплим звучанням, глибинною та потужною енергетикою, пробуджуючи найсвітліші почуття і розкриваючи найкращі сторони людської натури.

Аромат названий на честь відомої наркотичної речовини. Парфумерний геній Аlessandro Gualtieri, який славиться як творець дивних і ексцентричних духів, висловив у своєму черговому шедеврі особливе розуміння східних ароматів, що поєднують нотки гіпнотичних квітів і психоделічної трави.

Неперевершена парфумерна композиція Nasomatto Black Afgano покликана надавати образу свого власника чи власниці владної пристрасності, збудливої сили і чаклунського тяжіння завдяки неповторній співзвучності відверто чуттєвих компонентів. Парфуми немов переносять в далеку жарку пустелю, де піщані дюни нагадують про нещодавню бурю і нещадно палить сонце. І раптом - рятівний оазис, який оживляє, дурманить і п'янить, - Black Afgano. Розбурхливий і терпкий, він дарує відчуття безтурботного блаженства.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?