Все категории
Добавить товар

Versace man eau fraiche туалетна вода

1999 грн -28% 1459 грн
Описание

Країна ТМ: Італія
Зроблено в: Італія
Стать: для чоловіків
Класифікація: елітна
Тип аромату: деревинні, східні
Початкова нота: Білий лимон, Карамбола, Трояндове дерево
Нота серця: Голки кедра, Естрагон, Кедр, Мускатна шавлія, Шавлія
Кінцева нота: Амбра, Деревина платана, Мускус
ОписОпис Versace Man Eau Fraiche
Versace Man Eau Fraiche - легша варіація на тему всіма улюбленого аромату Versace Man, яку створили парфумери знаменитого бренда Versace в 2006 році. Свіжа, деревно-фруктова композиція парфумів відтоді користується величезною популярністю. Деякі чоловіки вважають туалетну воду повсякденною, інші відносять її до спортивного класу. Хтось навіть використовує цей аромат, коли необхідно справити враження на дівчину на романтичному побаченні. Прихильники Versace Man Eau Fraiche мають різні думки стосовного цього аромату, проте всі вони відгукуються про нього із захопленням.

Елегантність і шик - це перші асоціації, які виникають при згадці назви парфумів. Eau Fraiche розроблені для впевнених у собі чоловіків, що звикли жити в розкоші й займають досить активну життєву позицію.

Базові мотиви композиції основані на поєднанні амбри, мускусу і деревного присмаку. Пікантності «серцю» аромату надають кедр, мускатний горіх і естрагон. Початкові ноти - білий лимон, рожеве дерево і карамбола - здатні подарувати відчуття безмежної розкутості та свободи

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары