Все категории
Добавить товар

Versace man eau fraiche 100 мл туалетна вода версаче мен фреш духи парфуми чоловічі аромат

795 грн
Описание

Versace Man Eau Fraiche 100 мл Туалетна вода Версаче Мен Фреш Духи Парфуми чоловічі Аромат
Versace Man Eau Fraiche Versace - Це аромат для чоловіків, він належить до групи деревних водяних. Versace Man Eau Fraiche випущений 2006 року. Парфумер: Olivier Cresp.

Тип аромата: Східні, деревні
Стать: для чоловіків
Початкова нота: Білий лимон, Карамбола, Трояндове дерево
Нота серця: Кедр, Шавлія, Естрагон
Кінцева нота: Амбра, Деревна платана, Мускус

Man Eau Fraiche – це легка і повітряна нова варіація полюбився всім аромату Versace Man, створена і випущена парфюмерами бренду в 2006 році. З цього року парфум став користуватися величезною популярністю.

Деякі відносять аромат до спортивного класу, інші називають його повсякденним. У будь-якому випадку, Versace Man Eau Fraiche використовують всі, хто хоче справити враження на дівчину на першому побаченні. У кожного шанувальника цього аромату є своє індивідуальне думку з приводу аромату, але всі однаково захоплено говорять про його вишуканості і винятковості.

Шик і елегантність – перші характеристики, які виникають при згадці цієї назви. Man Eau Fraiche від Versace розроблений спеціально для тих представників сильної статі, які звикли жити в розкоші, а також мають досить активну життєву позицію. Головним плюсом цього парфуму є її ненав'язливість, що робить цей аромат універсальним для щоденного використання. Базові ноти аромату представлені композицією з мускусу, амбри і деревного присмаку. Пікантності аромату надають естрагон, мускатний горіх і кедр. Початкові ноти розкриваються карамболем, рожевим деревом і білим лимоном, які наповнюють свободою і безмежної розкутістю.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Синий
Размер:
  • Onesize