Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Чоловіча туалетна вода antonio banderas blue seduction for men 100 мл

700 грн
Описание

Чоловіча туалетна вода Antonio Banderas Blue Seduction for Men ( Антоніо Бандерас Блю Седакшн Фо Мен) 100 мл

Чоловіча туалетна вода Antonio Banderas Blue Seduction for Men (Блю Седишен фо Мен) Проникливий і чуттєвий аромат, поєднав у собі свіжість і прянощі.

Композиція Blue Seductieon – еталон справжнього гарячого аромату для запальних вечірок. На щоденну експлуатацію цей парфум підійде хіба що, ловеласам і дамських угодників. Аромат-феєрверк, він залишається на кілька годин свіжим і бадьорим. Одним словом можна відриватись всю ніч! Найчастіше, почуттєвий парфюм використовують як запасний, другий, урочистий аромат в гардеробі. Він незамінний, якщо потрібно оперативно перетворитися і здивувати всіх своїм чудовим новим виглядом!

Туалетна вода для чоловіків Antonio Banderas Blue Seduction for Men (Блю Седишен фо Мен) створена на співзвуччі деревних нот і водної свіжості. В результаті вийшов чуттєвий і дуже свіжий аромат. Дам такі насичені відтінки опьяняют і зачаровують до запаморочення. Напевно, з цієї причини, багато жінок вибирають для своїх чоловіків цей аромат! Парфум призначений мужньому, елегантному, і сексапільному чоловікові, якому не чужі спонтанність, легка грайливість і неформальність. Достатньо мати аромат з нової модної колекції Бандераса, і повірте, весь світ впаде до ваших ніг!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл
Продавец
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Супер-продавец
Киев
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары