Все категории
Добавить товар

Carolina herrera 212 vip men - туалетна вода кароліна херрера 212 віп мен тестер оригінал

1290 грн
Описание

Carolina Herrera 212 VIP Men - туалетна вода Кароліна Херрера 212 Віп Мен тестер оригінал

Carolina Herrera 212 VIP Men ― туалетна вода Тестер Кароліна Херрера 212 Віп Мен тестер оригінал

Запаморочливий і п'янкий аромат свободи, пристрасті і нестримного веселощів, створений парфюмерами Carolina Herrera, за кілька років зумів міцно влаштуватися в серцях любителів гучних і яскравих вечірок. Сексуальний і відвертий запах туалетної води 212 Vip Men бездоганно підкреслює кращі якості свого володаря: енергійність, сексуальність, сміливість і бездоганне відчуття стилю.

Цей аромат вибирають чоловіки, які звикли бути в центрі уваги. Вони люблять ризик, вміло підкорюють протилежну стать і знають ціну своїй привабливості. Такі чоловіки не можуть залишитися непоміченими. Занадто сильна їхня харизма, вигідно відтінена ароматом 212 Vip Men від Carolina Herrera.

З перших хвилин аромат оточує свого володаря неповторними свіжими і пряними акордами лайма, чорної ікри, імбиру, перцю і маракуї. В «серце» відомого аромату прихований провокаційний і сміливий коктейль із спецій, горілки, джина і блакитний м'яти. Яскравий фінальний акорд у композиції 212 Vip Men від Carolina Herrera ставлять деревні ноти, амбра і шкіра.

TESTER - Тестер это демонстрационный вариант аромата, который прилагается производителями к партии товара с целью рекламы на месте продажи. Обращаем ваше внимание на то, что никаких отличий (качество аромата, стойкость и т.д.) тестер от варианта для продажи не имеет! Разница между ними лишь в том, что поскольку тестеры выпускаются с целью рекламы, фирма-производитель не столь бережно относится к их оформлению: они предлагаются в так называемой технической упаковке (простой картонной коробке, отличной от той, в которой выпускаются флаконы для продажи) и зачастую не комплектуются крышкой. Від цього і більш низька ціна тестерів.

Дата випуску: 2011
Країна-виробник: Іспанія
Пол: чоловічий
Класифікація аромату: східні, деревні
Початкова нота: лайм, Чорна ікра, перець, імбир і маракуйя
Нота "серця": спеції, горілка, джин і блакитна м'ята
Кінцева нота: амбра, шкіра і деревні ноти

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серебристый
Размер:
  • 100мл
Продавец
ykolesnikovaa
ykolesnikovaa
Киев
82% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?