Все категории
Добавить товар

Davidoff zino чоловіча туалетна вода edt 125 мл луцьк нова!

750 грн
Описание

Тип парфумерії: Туалетна вода

НОВИЙ. ОРИГІНАЛ. Вироблено у ФРАНЦІЇ.

Батч-код на флаконі і коробці ідентичний (фото).
Виготовлено: 16.02.2021
НЕ ПРОСТРОЧКА!

Сильний, самобутній, нетривіальний аромат для солідних упевнених Мужчин віком від 35 років. Так пахне успіх, досягнутий власними руками, і досвід, для підтвердження якого слова зайві. Пасуватиме статусному, гармонійному Джентльменові.

Аромат авторства відомого французького парфумера Мішеля Альмерака презентовано у 1986 році. І назвав його засновник бренду елітних товарів Зіно Давидофф (до речі, наш земляк, за народженням виходець з України) власним іменем!

Стартує гіркуватими бальзамічними нотами палісандру і шавлії, до яких мікс бергамоту й лаванди додає легких бензинових штрихів. За 5 хвилин починає проступати і розкриватися квіткове серце букету з троянди, конвалії та герані, огорнуте пристрастю чуттєвого жасмину.
База довгограюча, дуже гармонійна, накочується хвилями аромату теплого лакованого дерева й сушених лугових трав. Вона відчувається навіть не як парфуми, а як запах здорового сильного чоловічого тіла (що не залишить прекрасну половину байдужою).

ВАЖЛИВО!
–– «Zino» обов’язково мусить відстоятися після дорожної бовтанки –перевірено особисто. Чим довше, тим краще. З дороги він нагадує породистого сильного, але переляканого жеребця, вистрілює вперемішку несподіваними нотами і здається нестійким. Тривале використання додає у флакон повітря і сприяє правильному розкриттю – аромат стає більш густим і шлейфовим.
–– Букет аромату складний і неординарний, тому звикання може бути довшим. Дайте йому шанси, при тому не 1 і не 2. Якщо аромат Ваш, то стане безумовним фаворитом!
–– Наполегливо рекомендоване попереднє знайомство з цими парфуми – тому перевага покупцям з Луцька. З цієї ж причини передоплата від 100 грн.

Дизайн флакона розвиває деревну концепцію парфумів та віддає данину класичній традиції. Чорне масивне блискуче гранене скло підкреслено контрастує з розпилювачем і кришкою ніжного вершкового кольору, стилізованими під поліровану деревину.
Економний розпилювач огортає ніжним туманом аромату. А великого об’єму в 125 МЛ навіть при щоденному користуванні вистачає надовго.

Аромат: денний і вечірній.
Пора року: весна, зима, осінь.
Стійкість: висока, 10-12 год.
Шлейф: середній, м’який але майже матеріальний.
Групи ароматів: Деревні, Східні.

Пірамідка:
Старт: бергамот, лаванда, шавлія мускатна, трояндове дерево (палісандр).
Серце: жасмин, троянда, конвалія, герань.
Шлейф: сандал, кедр, ваніль, пачулі.

Замовлення до 17:00 – відправка того ж дня.
Упаковка: картонна коробка з ущільнювачем за рахунок продавця.
Нова пошта, Укрпошта.

В Луцьку вітається особиста зустріч (а також Ви економите 70 грн. на доставці).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары