Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Мужские духи dior savage 2015 edt 100ml

400 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип парфумерії: Парфуми

Кілька примірників у наявності

Якщо запитати себе, хто ж належить до іншого стилю одягу та парфумів, перше, що спадає на думку, як – от християнського Діора. Більшу частину своєї історії цей французький дім моди працював виключно на благо жінок, крім того, щоб створювати прекрасні образи як в одязі, так і в парфумах, косметиці та засобах для догляду за собою. У 2006 році з’явилися косметики і аромати для чоловіків.

Новина 2015 року від геніального парфумера Fransois Demachy – Sauvage, радикально відрізняється від усіх попередніх ароматів “Сава”.

Неприборкана за характером фужерна туалетна вода була створена спеціально для бунтарів. Верхні ноти Savage розносяться свіжим і виблискуючим бергамотом, який поступається місцем « сердечному» обпалюючого перцю sichuan. На тілі туалетна вода розкривається базою амброксана.

Цікавий підхід парфумера до створення останнього з “Саваней”. Франсуа Демаші прийняв за основу свіжого необробленого сирья, змішавши його з дорогими і шляхетними компонентами. У результаті його вільнолюбий Savage 2015 заграв яскраві й незабутні акорди.

Це ліцензійна парфумерія голландського виробництва, дуже високої якості, в оригінальному скляному флаконі і коробоку. Аромат схожий на оригінал на 90% і має стійкість до 12 годин!

Це ліцензійна парфумерія голландського виробництва, дуже високої якості, в оригінальному скляному флаконі і коробоку. Аромат схожий на оригінал на 90% і має стійкість до 12 годин!

Зроблено в: Голландія
Прем’єра аромату: 2015
Країна ТМ: Франція
Поле: для чоловіків
Тип аромата: фужери
Класифікація: елітна
Початковий нота: Сичуанський перець
Нота серця: Бергамот
Кінцева нота: Амброоксан
Парфюмер: Francois Demachy.Отправка Новой Почтой, оплата наложенным платежом

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?