Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Парфум givenchy оригінал

2500 грн
Описание

Тип парфумерії: Парфуми

Торг

Аромат Givenchy Pour Homme створений для справжніх чоловіків. Вони благородні, сильні, впевнені в собі й успішні. Їхні манери аристократичні, а галантність відчувається в кожному жесті. Але в глибині душі джентльмени сповнені пристрасті, бажання, і готові подарувати свої почуття одній єдиній.

Композиція випромінює спокій та легкість. Знайомство з парфумами починається з коктейлю свіжості, приготованого з мандарина, грейпфрута і коріандру. Цитрусові ноти м'яко переходять в серце з ветивера й екстракту давани. Завершальний акорд дарує оксамитові ноти кедра і лабданума.

Ідеальний аромат для сучасного джентльмена має бути таким, як Givеnchy pour Hоmme. Точніше, це має бути Givеnchy pour Hоmme. Це аромат справжніх аристократів духу, для яких є, насамперед, власні смаки, прагнення та вподобання. Він адресований тим, хто вміє цінувати справжню щирість почуттів, хто у стосунках із жінкою здатний на сталість і виявлення істинно чоловічої турботи. Природні густі та рухливі ноти живої природи прекрасно поєднуються з результатами новітніх досліджень на молекулярному рівні. Саме цим забезпечується багатство та стійкість цього чоловічого аромату, який ґрунтується на мандарині, грейпфруті, гедионі, коріандрі, деревині ладану, кедрі та ветивері. Витриманості та благородної терпкості аромату додає екстракт давани.

Група аромату: цитрусові.
Верхні ноти: гедіон, грейпфрут, коріандр, мандарин.
Ноти серця: ветивер, екстракт давани.
Базові ноти: кедр, ладан.
Країна: Франція.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
user127711
user127711
Была

Похожие товары