Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Туалетна вода mister giordani 75 ml

406 грн
Описание

Виробник: Oriflame Cosmetics
Тип парфумерії: Туалетна вода

Кілька примірників у наявності

Чоловік у стилі Mister Giordani ніколи не йде слідом за натовпом. Він любить свободу, уважний до деталей, впевнений у собі, моді віддає перевагу стилю, а швидкоплинним трендам — якості. Перед його легкою усмішкою неможливо встояти, а харизма притягує, як магніт.
Ключовий інгредієнт аромату — Ветивер Топ, інноваційна свіжа нота. Порівнюючи з традиційним ветивером, вона яскравіша, жива, сучасна та вільна. Композицію доповнюють грейпфрут, імбир, герань і пряний перець.
«Нота ветивер топ — нове покоління ветиверу й один із найулюбленіших інгредієнтів. Він сучасніший і вільніший, ніж традиційний ветивер: яскравіший, живий і свіжіший», розповідає парфумер Наталі Лорсон.
Свіжий фужерний аромат для спонтанного чуттєвого чоловіка, який не боїться спокушати та дивувати. Він немов молодший брат класичної версії Giordani Gold Man. У його житті теж є строгі костюми, ділові зустрічі та розкішні аксесуари, але він належить до них легко, з часткою іронії.
Автор аромату Наталі Лорсон 2016 року отримала титул «Майстера-парфумера», найпрестижніші нагороди в індустрії. В її портфоліо є композиції для Yves Saint Laurent, Dolce&Gabbana та Roberto Cavalli. Всі парфуми Наталі об'єднані загальною ідеєю пошуку гармонії та натхненні подорожами по Японії.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
elena128445
elena128445
Была