Все категории
Добавить товар

Yves rocher, набор ambre noir, черная амбра, туалетная вода, гель для тела и волос ив роше

1100 грн
Описание

Тюбик 200 мл
Парфумований Гель для Тіла та Волосся Ambre Noir

Спрей 50 мл
Туалетна Вода Ambre Noir

Сила темного дерева, чуттєвість амбри

Секрет чоловічої привабливості на 99% складається з шарму і харизми – цього невловимого відчуття, що підкорює і підпорядковує, змушує захоплюватися і тремтіти. 
Нове творіння парфумера марки Yves Rocher Крістофа Рейно втілило в собі невловиму чарівність чоловічого шарму, що справляє магнетичний вплив на оточуючих. 
Інтенсивно деревний, з вкрапленнями пряних солодких нот, теплий і оксамитовий, водночасно тонкий та елегантний – багатий шлейф аромату хвилює і притягує до себе увагу. 
Деревно-мускусний аромат Пачулі і Кедра, бадьорі густі ноти Бергамота, свіжість Мандарина, вишуканість Лаванди й Фіалки, чуттєвість Бобів Тонка якнайкраще передають спокусливу і багатогранну силу чоловічого шарму. 
Флакон Аромату виконаний в аскетичних формах, які не допускають нічого зайвого, одночасно підкорює своєю впевненістю і стабільністю, властивою чоловічій природі. 
Елегантний ковпачок виготовлений з деревини, яка відповідає нормам екологічного лісокористування. 
Аромат Ambre Noir від Yves Rocher дарує своєму власнику безкомпромісну впевненість у чарівній силі чоловічої привабливості, що не має кордонів

Парфумований Гель для Тіла та Волосся Ambre Noir

Відчуйте привабливість деревно-пряного аромату вашого улюбленого парфуму Ambre Noir з нашим Гелем для Душу.
Щоб підсилити ваш природний чоловічий магнетизм і шарм, ми створили парфумований Гель з найніжнішою кремовою структурою і впізнаваним чоловічим ароматом Ambre Noir.
Інтенсивно деревний, з вкрапленнями пряних солодких нот, теплий і оксамитовий, водночас тонкий та елегантний – багатий шлейф аромату хвилює і притягує до себе увагу оточуючих.
Деревно-мускусний аромат Пачулі і Кедра, бадьорий густі ноти Бергамота, свіжість Мандарина, вишуканість Лаванди й Фіалки, чуттєвість Бобів Тонка якнайкраще передають звабливу і багатогранну силу чоловічого шарму.
Водний Екстракт Волошки Біо ніжно очищує шкіру голови й тіла, миюча основа рослинного походження забезпечує бездоганний догляд. 
Щоб надати шкірі невловиму вуаль аромату й отримати естетичну насолоду від догляду, віддайте перевагу універсальному засобу для чистоти тіла та волосся з гами Ambre Noir.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Оранжевый
Размер:
  • 50мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?