Все категории
Добавить товар

Dior sauvage туалетна вода

1499 грн
Описание

Прем’єра аромату: 2015
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: для чоловіків
Тип аромату: фужерні
Класифікація: елітна
Початкова нота: Сичуанський перець
Нота серця: Бергамот
Кінцева нота: Амброксан

Опис Dior Sauvage

Якщо задатися питанням про те, хто ж є іконою стилю одягу і парфумерії, то перше, що приходить на розум - Christian Dior. Більшу частину своєї історії цей французький дім моди працював виключно в інтересах жінок, невтомно створюючи чудові образи як в одязі, так і в парфумерії, косметиці і засобах по догляду за собою. А у 2006 році успішно налагодився випуск косметики і ароматів для чоловіків.
Новинка 2015 року від геніального парфумера Francois Demachy - Sauvage, радикально вирізняється від всіх попередніх ароматів «Саваж». Неприборкана за характером фужерна туалетна вода була створена спеціально для бунтарських особистостей. Верхні ноти Sauvage розносяться свіжим та іскристим бергамотом, який поступається місцем «сердечному» спекотному перцю sichuan. На тілі туалетна вода розкривається базою амброксана.
Цікавий підхід парфумера до створення останнього з «Саважей». Франсуа Демаші прийняв за основу тонів свіжу необроблену сировину, змішавши її з дорогими і благородними компонентами. В результаті його волелюбний Sauvage 2015 заграв яскравими і незабутніми акордами.
Дата випуску: 2015
Виробник: Christian Dior (Франція)
Стать: чоловіча
Класифікація аромату: фужерні
Композиція аромату: китайський перець sichuan, калабрійський бергамот, амброксан (ambroxan)

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары