Все категории
Добавить товар

Dolce&gabbana light blue pour homme туалетна вода

50 грн
Описание

Туалетна вода Dolce&Gabbana Light Blue pour Homme – парфумерний шедевр, в якому цитрусові переливи майстерно поєднуються з пряними деревними нотами. Це стильний і по-справжньому чарівний аромат, який доречно використовувати і у денний, і у вечірній час.
Верхні акорди парфумери сплели в багатий і дуже насичений коктейль із стиглих сицилійських мандаринів, прохолодного і аристократично витонченого бергамоту, енергійних акцентів ялівцю і гіркуватого грейпфрута. Туалетна вода Dolce&Gabbana Light Blue pour Homme у серцевих нотах розкривається вишукано підібраної композиції з натуральних інгредієнтів. Тут переплітаються свіжість розмарину, шарм і чарівність деревних акцентів бразильського рожевого дерева, зухвалість перцю. Шлейф довго розкривається на шкірі теплотою нот запашного мускусу, терпкого і пряного ладану в поєднанні з легкими переливами дубового моху.
Dolce&Gabbana Light Blue pour Homme — аромат-свято, запах літнього і безтурботного настрою, романтичних пригод. Представник сильної статі, який віддає перевагу цього парфуму — вершитель своєї долі, вільна і розкута особистість, для якої не існує обмежень і перешкод. 0,8мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары