Все категории
Добавить товар

Туалетна вода clinique happy for men 100 мл

600 грн
Описание

Clinique Happy For Men

  В житті трапляються такі моменти, коли щастя переповнює вас, воно так і рветься назовні, бажаючи заповнити собою все навколо. Вам дуже хочеться всіх любити, робити добро і прощати, танцювати та сміятися. Цьому душевному стану ейфорії відповідає аромат для чоловіків від Clinique – Clinique Happy for Men, освіжаючі бризки якого зрошують ваше тіло, немов феєрверк почуттів.

Happy For Men можна назвати дивним ароматом для чоловіків, тому що він зберігає відчуття свіжості набагато довше, ніж інші аромати, він не «розжарюється» на шкірі, як звичайні традиційні чоловічі аромати. Вибухова суміш запахів цитрусових (грейпфрут, мандарин) гармонійно поєднуються із свіжим запахом солоного морського повітря і витонченими, легкими нотками деревини. найбільш підходять молодим енергійним чоловікам, які не звикли стримувати емоції, накал пристрасті і палких почуттів.
Незвичайні компоненти, використані в парфумерної композиції – екзотичний фрукт каламанзи, юзу, мандарин і терпкий кафрський лайм, створили відчуття свіжості моря, яке відчуваєш, вдихаючи аромат. Чарівні запахи світлих деревних порід, таких як середземноморський кипарис, кедр і гуайяк, вдало вносять рівновагу в рослинні ноти. І це надає особливу ціну і шарм парфуму Clinique Happy for Men.

💛💙Дівчатка, переходьте на сторінку, велика обнова промов!
🧡🧡😼 Все по доступним цінах 🤗💙💛
Підписуйтесь щоб мене не загубити❤️🔥
Натисніть підписатися щоб не пропустити оновлення товару кожного дня 👍 🎉
🎉 Безкоштовна доставка при замовленні на 1000 грн 🎉
Відправляю НП та Укр поштою🚛🚛🚛 💙💛
Приємного шопінгу 😘😘😘

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл

Похожие товары