Все категории
Добавить товар

Bauerfeind airloc ортези для іммобілізації гомілковоступневого су

900 грн
Описание

Тип виробу: Фіксатори

Bauerfeind AirLoc ортези для іммобілізації гомілковоступневого суглобу, б/в, привезені з Німеччини без використання в Україні, дієвий робочий стан, готові до подальшого використання за призначенням.
Ціна вказана за одиницю
ОПИС
Лівий та правий стабілізуючий ортез для іммобілізації гомілковоступневого суглоба Bauerfeind AirLoc®
Після операцій, при лікуванні гострих травм, коли є набряк і хворобливість, голеностопному суглобу потрібна зовнішня підтримка. Необхідне пристосування, яке адаптується до хворого голеностопу, легко війде в взуття і дасть можливість вільно пересуватися. Саме для таких цілей було розроблено AirLoc®.

Що таке AirLoc®?

AirLoc® –  ортез для стабілізації голеностопного суглоба при носінні його з взуттям. Він добре адаптується до голеностопу, навіть якщо форма суглоба змінена із-за набряку. Тому AirLoc® використовується, перш за все, при гострих пошкодженнях зв’язок голеностопного суглоба та після операцій. Ефективний він також для реабілітації, при хронічній слабкості зв'язок і для попередження повторної травми.

Як працює ортез?

Секрет дії AirLoc® прост: дві тонкі, але досить жорсткі пластини анатомічної форми з'єднані між собою гнучким «мостиком» і зручно кріпляться на ногах за допомогою ременя. Така конструкція дозволяє AirLoc® легко адаптуватися до форми ніг і ефективно підтримувати голеностопний суглоб.

Тип продукту: Ортез

Колір: Титан

Материал: 

Пластик

Алюминий

Трикотаж

Виробник: Bauerfeind

Призначення товару: 

Гострі травми гомілковостопного суглобу

Стабілізація гомілковостпного суглобу

Країна виробництва: Німеччина

Країна реєстрації: Німеччина

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары