Все категории
Добавить товар

Дезодорант

139 грн
Описание

Розроблено у лабораторіях Farmasi, продукт під логотипом Dr. С. Тuna, що свідчить про його цілющі властивості.
Рекомендовано використовувати як в офісних та домашніх приміщеннях, де система кондиціювання висушує повітря, так і в подорожах, на пляжі та взагалі, у будь-якому місці для захисту та харчування шкіри, для комфорту та відчуття свіжості весь день.
Мінеральна вода чудово освіжить вас у спеку. Вона не випаровується з поверхні тіла, створюється захисний бар'єр від втрати вологи та шкіра не пересушується.
Насичення та харчування епідермісу мікроелементами. На відміну від крему вода легко проникає у глибинні шари шкіри, насичуючи їх. Миттєво вас освіжить, при цьому зберігши весь макіяж.
Прискорене загоєння опіків, вугрового висипу та камедонів. Швидко можна усунути печіння, лущення шкіри.
Хороший ефект проти старіння шкіри, прискорює клітинний метаболізм, допомагає при зневодненні. Вранці шкіра, спричинена мінеральною водою, швидше прокидається, з'являється тонус та сяйво. Вночі посилить поживну дію вашого крему.
Склад Мінеральної води спрею для обличчя та тіла Dr. С. Tuna Farmasi Mineral Water Spray:

Вітамін В5 створює ідеальний кислотно-лужний баланс шкіри.
Кальцій впливає на стан та зовнішній вигляд шкіри.
Мідь має антимікробні та бактерицидні властивості, чудово тонізує шкіру і надає енергії.
Гліцерин робить шкіру рівною та гладкою.
Магній має здатність позбавляти епідерміс токсинів, очищуючи шкіру.
Пантенол активізує процес регенерації тканин одразу після нанесення на шкіру.Цинк потужна профілактика старіння, зберігає шкіру гладкою та оксамитовою, продовження вашої молодості
Спосіб застосування:
Розпорошувати на область обличчя і тіла з відстані приблизно 15 см протягом 5 сек. Рука з балоном повинна рухатися, малюючи у повітрі вісімку.
Можна наносити стільки разів на день, скільки вам потрібно. Вранці мінеральну воду добре наносити перед макіяжем, це збереже вологу шкіри та продовжить стійкість макіяжу. Вдень можна освіжати обличчя спреєм поверх макіяжу. Увечері потрібно наносити на очищену шкіру, після чого добре нанести живильний крем. Застосовуйте цей продукт, і ваша шкіра завжди виглядатиме свіжою та відпочилою. Порадуйте себе вигідним придбанням.
100мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл
Продавец
og1976
og1976
Хмельницкий
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары