Все категории
Добавить товар

"egoiste platinum chanel" ~ dominion men's чоловіча туалетна вода 100 ml

209 грн
Описание

Ця туалетна вода є символом елегантності та успіху, вирізняючись суворим і консервативним, але разом із тим прихованим сексуальним підтекстом. Вона характеризується особливою свіжістю, унікальним чином символізує енергію і міць, служить свідченням елітарності своїх власників і їх причетності до мінливого світу високої моди.

Аромат підкреслює індивідуальність і розкриває характер чоловіків – владних егоїстів, про яких іноді мріє кожна жінка. Створюючи композицію, парфумери хотіли акцентувати увагу на незалежності та самодостатності, силі чоловічого характеру. Тому аромат вибирають представники сильної статі, впевнені в собі.

Парфумерна композиція починає розкриватися лавандою з самих Альп, гірським розмарином і листям апельсинового дерева, в «серці» пахне кавказькою шавлією і геранню. На завершення дає про себе знати відтінок деревного моху, атласького кедра, ветиверу і ладану, надаючи легкості.

Якщо ви перебуваєте в пошуках чоловічої туалетної води, яка зможе підкреслити Ваш нетривіальний погляд на світ і любов до самовираження, але при цьому буде звучати мужньо і сміливо, тоді вітаємо Вас із успішним завершенням пошуку!

Розкішна туалетна вода адресована чоловікові з оригінальним почуттям стилю, цілеспрямованим і впевненим у власних силах.

Аромат SAIEL Домініон відноситься до категорії фужерних і починається з багатогранного акорду, що містить ноти пахучих лаванди, розмарину і листя парагвайського апельсинового дерева.
У серці тріумфує квітковий дует нот шавлії і герані. В кінці розкривається стійка витончена основа, в якій переплітаються ноти дубового моху, атласного кедру, а на підкладці елітного ароматного ладану.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары