Все категории
Добавить товар

Rumeur 2 rose lanvin (варіація) 110 мл жіночі парфуми

245 грн
Описание

Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Грейпфрут, Груша, Зелені ноти, Лимон
Нота серця: Бузок, Біла троянда, Жасмин, Жасмин самбак, Жимолость, Конвалія, Лілія, Магнолія, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Деревина, Мускус, Пачулі

Троянда - королева квітів. Її величність була удостоєна честі стати центром унікальної парфумерної композиції Rumeur 2 Rose від Lanvin.

Розкішні і неповторні пахощі ніжно-червоної троянди ідеально доповнять стиль шикарної, палкої і елегантної жінки. Фруктово-квітковий запах парфумованої води стане прикрасою для справжньої королеви і молодої принцеси.

Романтичний ароматний вірш починається дивовижно відвертими рядками. В них переважають освіжаючі переливи соковитого лимона, апельсина, стиглої груші і бергамоту. Підбадьорливий мікс пробуджує спогади про спекотне літо і неповторні пригоди. «Серце» парфумів більш стримане і витончене. У ньому воєдино зливаються пелюстки троянди, лілії, жасмину та бузку. Довгограючий і п’янкий шлейф аромату складається з благородного мускусу, амбри, пачулей і легких деревних відтінків.

ЧОМУ ПАРФУМИ Dofamin?
► Стійкість ароматів – більше 24 годин
► Доступна ціна, яка неодмінно порадує Вас
► Сплатити замовлення Ви можете при отриманні
► Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 700грн
► Маємо міжнародний сертифікат безпеки SDS
► 95% замовлень висилаємо в день замовлення
► Отримали безліч позитивних відгуків

Наші парфуми Dofamin неодмінно підійдуть Вам, і у нас є цілих 3 причини, щоб бути в цьому впевненими:

1. 99% – саме такий показник відповідності наших парфумів заявленому аромату! Такого показника ми досягли завдяки вибору олії від парфумерної фабрики, яка постачає сировину для відомих світових брендів. У цьому вже неодноразово переконалися численні клієнти нашої компанії.

2. 30% у складі наших парфумів займає парфумерне масло. Завдяки цьому наші парфуми відрізняються особливою стійкістю – від 24 на тілі до 72 годин на одязі! Час стійкості може змінюватись в залежності від обраного аромату, але ми гарантуємо, що ви зможете насолоджуватися улюбленим запахом не менше 12 годин.

3. Більше 400 ароматів – це все асортимент найкращих парфумів у світі, які ми зібрали спеціально для Вас! Завдяки цьому Ви точно зможете знайти саме свій запах або зібрати бажану колекцію.

Поспішаємо нагадати, що будь-які парфуми для збереження їхнього аромату слід зберігати правильно! Для цього зберігайте їх в темному та сухому місці, щоб пряме сонячне проміння не впливало на вміст. Також, у місці зберігання парфумів намагайтеся утримувати кімнатну температуру. Ці прості правила допоможуть насолоджуватися улюбленими ароматами тривалий час.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары