Все категории
Добавить товар

Духи versace eros туалетна вода 100 ml (духі чоловічі versace eros)

1046 грн
Описание

Туалетна вода Versace Eros — це новий чоловічий аромат, випущений будинком Versace у 2012 році. Його творець Орельен Гішар був настільки натхнений грецької міфології, що на образ і подобу бога любові Ероса вирішив створити пристрасний і чуттєвий аромат Versace Eros. Початкові нотки вигаданого їм запаху можуть відкритися цитрусовими нотками, а також викарбовувати відтінок м’яти і яблука. Серцеві нотки аромату наповнені геран’ю і бобами тонка. У кінці композиції можна відчути аромат благородної деревини, яка роздається пахучим шлейфом.  

 

Загалом Versace Eros вважають туалетною водою з надзвичайним ароматом, який може створювати чудовий настрій і тішитися справжньою насолодою всіх, хто цінує елітну парфумерію. Аромат Versace Eros вважається чудовим подарунком для чоловіка. Зупинивши свій вибір на цьому парфумі ви не пожалкуєте, бо ваш чоловік буде дуже задоволений.

 

Це ліцензійна парфумерія голландського виробництва, дуже високої якості, в оригінальному скляному флаконі і коробоку. Аромат схожий на оригінал на 90% і має стійкість до 12 годин!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?