Все категории
Добавить товар

Жіноча туалетна вода cacharel amor amor (кашарель амор амор)

600 грн
Описание

Жіноча туалетна вода Cacharel Amor Amor

(Кашарель Амор Амор) 100 мл + у подарунок (мініатюра 20 мл в форматі ручки)

Cacharel Amor Amor (Кашарель Амор Амор) ― яскравий, пронизливий, смачний, майже викликає запах весни, маленька порція всепоглинаючого бажання і спокуси. Відкрийте флакон цих духів, і випустіть на волю хвилю яскравих почуттів і щирих відчуттів! Будьте готові зійти з розуму від почуттів, що нахлинули. Пристрасний і азартний квітково-фруктовий аромат, як втілення самого першого ніжного поцілунку, невмілого спокуси і цього спокуси.

Зважитеся випробувати дію цього дивного коктейлю з соковитого мандарина, ванілі і жасмину! Яскраво підкреслена нотка дикої троянди, символ пекучої пристрасті і поглинаючою любові. Темпераментний, пристрасний, одурманюючий, цей ароматний шедевр приверне увагу найпалкіших спокусників. Amor Amor подарує власниці відчуття нескінченного щастя і блаженства, а залишений шлейф, ще довго буде дивувати, хвилювати і захоплювати перехожих.

Дайте своїм почуттям разом з Amor Amor. Станьте справжньою богинею в домашній обстановці і для колег на роботі, нехай цей незвичайний аромат превознесет ваш темперамент і пристрасть до хмар

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Красный
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл