Все категории
Добавить товар

Парфуми

317 грн
Описание

10 мл - 320 грн. (в ємності з фото 2 одразу з ролером для зручного нанесення, лишились білі ємності)

Оригінальні концентровані олійні парфуми на основі натуральних масел, купувала для себе в Єгипті.
Нічим не розведені.
Можна використовувати одразу, наносячи на пульсуючі точки. Якщо любите варіант туалетної води - можна самостійно зробити (15 крапель олійних парфумів + 100 мл медичного спирту та 5 мл дистильованої води або гліцерину).

Тобто, купуючи 10 мл концентрованого олійного парфуму - можете самостійно виготовити до 300 мл туалетної води (залежно від бажаної концентрації аромату). Для себе я обрала варіант нанесення концентрату на пульсуючі точки і постійно отримую питання звідки аромат та яка назва.

Додатково є зручні ємності по 5 мл (фото 3) на туалетну воду по 55 грн. (є 3 шт.)
При купівлі від 40 мл в подарунок ємності з фото 4.

Наявність :

🌸Ilang Ilang - лишилось 70 мл - 1650 грн. при купівлі 70 мл

👸Nefertiti- 20 ml - 485 грн.

🧕Arabian night - 90 мл (2150 грн. + 4 ємності з фото 2)

Окремо є нові баночки з розпилювачем під туалетну воду по 5 мл (якщо зробити туалетну воду як вказано вище) - по 55 грн. в чорному кольорі

Опис складу аромату :

Ilang-Ilang - афродизіак, здатний пробуджувати пристрасть. І, дійсно, складно встояти перед його чуттєвим і привабливим квітковим аро. Непримітна екзотична квітка дерева кананги має зовсім приголомшливий солодкий, дурманливий аромат, що поєднує в собі запах орхідеї, неролі, жасмину і гарденії.

Nefertiti - М'який букет сливи, яблука, троянди, мандарина і персика перемішується з мускатним горіхом і замінюється стійким ароматом сандала. Все це додає неповторну гармонійність масляних духів Нефертіті. Будь-яка дівчина буде почувати себе справжньою королевою.

Arabian night - Розкішний п'янкий букет з дорогих східних пахощів і шикарних квітів. Парфумерні масляні духи Арабська ніч дуже пристрасні, і темпераментні. Магнолія і тубероза, ветивер і троянда, потужно зливаються з мускусом, амброю, і сандалом в шлейфі. Витончений, майже відчутний оксамитовий і хвилюючий аромат і одночасно владний і чуттєвий, холодний і привабливий, чарівний запах лотоса і лілії.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 10мл
  • 20мл
  • 30мл
  • 40мл
  • 50мл
  • 60мл
  • 100мл
Продавец
irinat89
irinat89
Супер-продавец
84% выполненных заказов
Была

Похожие товары