Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Чоловіча туалетна вода gucci pour homme, (100 ml ) гуччі пур хом

2400 грн
Описание

Чоловіча туалетна вода Gucci Pour Homme, (100 ml ) Гуччі Пур Хом
Чоловіча туалетна вода Gucci Pour Homme
Аромат туалетної води Gucci зачаровує вабить і збуджує. Йому час доби і пора року не диктують свої правила. Швидше це він створює «погоду».
Початкові ноти звучати як соковиті обіцянки, розливаючись на шкірі цитрусовою свіжістю. До неї приєднується приємна трав'яниста прохолода лаванди, гіркуватий запах артемізії, терпкість бергамоту і свіжий базилік. Зігріває пряність імбиру і деревне тепло папірусу контрастують зі свіжими нотами, ніби готуючи володаря аромату до щільного звучання «серця» композиції. Мускусно-землисті ноти пачулі і димчасті відтінки сандалу є своєрідним корпусом, що зберігає в собі глибоку, насичену середину з теплих нот жасмину, герані і білого кедра, доповнені приємним звучанням рожевого перцю і пудровим відтінками нот кореня ірису. Чоловічий аромат від Гуччі залишає за собою шлейф, в якому помітні трав'янисті відтінки шавлії і ветівера, природна волога дубового моху і натуральність шкіри, яку відтіняє ладан. Пом'якшують звучання аромату солодкі ноти ванілі і бобів тонка, чуттєвість і глибину надають лабданум, мускус і амбра.

Шляхетний Gucci Pour Homme назавжди змінив сформовані стереотипи. Він довів, що чоловік теж сповнений таємниць і загадок, які хочеться розгадати, слідуючи за неповторним звучанням його аромату.

Стать: чоловіча
Сімейства ароматів: деревні, фужерні
Початкова нота: артемізія, імбир, папірус, лаванда, базилік, бергамот, цитрусові
Нота «серця»: гвоздика, пачулі, рожевий перець, сандалове дерево, корінь ірису, жасмин, білий кедр, герань
Нота шлейфа: лабданум, шкіра, тонка боби, амбра, мускус, дубовий мох, ваніль, ладан, шавлія, ветивер
Виробник парфума: Обєднані Арабські Емірати

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Оранжевый
Размер:
  • 100мл