Все категории
Добавить товар

Don`t get me wrong baby, yes i do

69 грн
Описание

Оригінал 100 %.
Ціна за 1 мл.- 69 грн.
Красивий,ніжний парфум на весну ,літо.👍👍👍

Опис Etat Libre d`Orange Don`t Get Me Wrong Baby, Yes I Do

Yes I Do - це чуттєва композиція для жінок, представлена в 2016 модним брендом Etat Libre d`Orange . Вона є продовженням популярного аромату 2007 року: чудовий квітковий шипр став ніжнішим, делікатнішим і спокусливішим, а на перший план у чарівній піраміді виведено спокусливе пахощі граціозного конвалії.

Така парфумована вода адресована романтичним, стильним і привабливим дівчатам, які наповнюють світ своїм світлом, роблячи його кращим і теплішим, тому їм так підходить переливчастий, прозорий і нескінченно прекрасний букет. Він полонить акварельною чистотою переливів та віртуозно збудованим балансом, повітряною невагомістю та бездоганною грацією. Витончені весняні першоцвіти майстерно доповнені медовою солодкістю флердоранжу і жасмину, на їхніх білих пелюстках кокетливо палахкотить щедрий розсип альдегідів, а шовкові струмені мускусу захоплюють пишні квіти в чарівний танець, щоб потім поспішав марно дурень, щоб потім неспішно маршувати маршонар.

Такий парфум іскриться і мерехтить, дзвенить подібно до кришталевого струмка і додає образу неповторної витонченості. Це вдалий вибір для побачень, вечірок чи свят!

Країна виробник: Франція.

Країна ТМ: Франція.

Стать: Жіноча.

Класифікація: весняні, денні, літні.

Аромати: квіткові, шипрові.

Верхні ноти: жасмин, конвалія.

Ноти серця: альдегіди, апельсиновий цвіт, маршмеллоу.

Базові ноти: амбра, какао, мускус, пачулі.

Рік випуску: 2016.

Вид продукції: Парфумована вода.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Розовый
  • Серебристый
Размер:
  • 50мл
Продавец
tatyanaktv
tatyanaktv
Кременчуг
72% выполненных заказов
Была