Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Продам масляный парфюм (концентрат 5ml) kilian, jo malone

325 грн
Описание

Продам свої масляні парфюми, по 5мл, 100% парфумерних масел, без спирту. Набридли запахи. Кіліан 100грн, Том Форд і Джо Малон по 80грн, разом за 4 буде 325грн.

Виробник - Essential Parfums, Франція. Супер стійкість і якість. Тримаються до 8 годин на шкірі. Висока відповідність оригіналу.

Kilian Apple brandy on the rocks. Натхненний джином Hendricks, аромат показує вишуканість ночі та демонструє елегантність, яка потрібна для власної ольфакторної унікальності. Apple Brandy by Kilian – фруктова суміш, що гармонує з бренді та солодкою ваніллю, приправлена спеціями та глибоким амброксаном. Крижана насолода, яка “грає” на шкірі та залишає глибокий хвилюючий шлейф. Парфум Кіліан “Епл Бренді”складається з таких інгредієнтів: верхні ананас, бергамот, кардамон; ноти серця ваніль, ром; базові амброксан, кедр.

Jo Malone Bronze Wood & Leather - оригінальний і гармонійний, стильний і в чомусь трішки брутальний. У верхньому акорді ароматична композиція дарує цитрусову свіжість рожевого грейпфрута, яка повільно трансформується в тонкий пряно-хвойний запах ялівцю, притінений легкими гіркуватими акцентами диму. А завершує звучання пафюма м'який, теплий ароматичний шлейф, сплетений з тонкого, трішки анімалістичного запаху відмінно виробленої шкіри і волого-деревного, з легкими землистими відтінками запаху ветівера.

Jo Malone Blackberry & Bay
Дитячий спомин про збір ожини…вуста в ягідному соку і липкі долоні. Соковитий спалах глибокого і терппкого аромату ягід поєднується зі свіжістю листа лавра і гілок ожини. Верхні ноти: грейпфрут, грейпфрутовий колір, ожина; ноти серця: жасмин, лавровий лист, конвалія; базові ноти: білий мускус, ветивер кедр.

Tom Ford Black Orchid
Унікальний Дорогий Аромат, Якесь Немислиме Поєднання Аристократизму Та Провокації, Яке Не Залишає Байдужими. Початкові ноти: жасмин, гарденія, іланг-іланг, бергамот, амальфітанський лимон, мандарин, чорна смородина, трюфель. Ноти серця: прянощі, фруктові ноти, лотос, орхідея, гарденія, жасмин, іланг-іланг. Базові ноти: ветивер, сандал, пачулі, амбра, ладан, ваніль, мексиканський шоколад, білий мускус

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 3мл
  • 5мл
  • 7мл
  • 8мл
  • 10мл