Все категории
Добавить товар

Miraculum pani walewska gold 30ml+ 90ml

560 грн
Описание

Склад набору: Miraculum Pani Walewska Gold - парфуми + Pani Walewska Gold - Дезодорант

Miraculum Pani Walewska Gold - парфуми

Це чудові парфуми для розкішних сучасних красунь, які отримують задоволення від кожної хвилини свого життя. Їх ніжний аромат буде до душі активним і цілеспрямованим особистостям, котрі люблять все містичне та загадкове. Тонкі квіткові пахощі та фруктовий коктейль забезпечують вишуканість запаху. Розкішний аромат Pani Walewska Gold сповнений протиріч і загадок, але це не заважає залишатися йому запахом успіху, життєвих сил та молодості. Якщо ви бажаєте перенестися у весняний сад, сповнений жасмину, конвалій, троянд і яблук, то ці шикарні парфуми неодмінно наблизять вас до здійснення мрії. Парфуми здатні гармонійно підкреслити жіночий образ, наповнити відчуттям щастя, радості та захоплення.

Країна-виробник: Польща
Стать: жіноча
Класифікація аромату: квіткові, східні
Початкова нота: жасмин, яблуко, троянда
Нота «серця»: конвалія
Кінцева нота: ваніль, мускус, пачулі

Pani Walewska Gold - Дезодорант

Суперечливий, загадковий, містичний і чуттєвий — саме так можна охарактеризувати аромат Miraculum Pani Walewska Gold. До чого ж таємничо і чарівливо звучить ця запашна композиція! Після знайомства з нею виникає лише одне бажання — як можна довше насолоджуватися кожною нотою чарівного аромату. На щастя, продовжити це задоволення можна за допомогою однойменного доглядового засобу, який, з'єднуючись з пахощами парфумів, надовго обкутає вас коханим флером.

Дезодорант відомого польського бренда Miraculum захоплює дзвінким ароматом троянди і млосними пахощами жасмину, трохи пом'якшеними ніжною і освіжальною яблучною кислинкою. З часом все яскравіше стає чутна весняна конвалія, що демонструє солодкуваті ароматні нюанси. Фінальний акорд витканий з густих ванільно-мускусних пахощів і виразних пачулі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • 30мл
Продавец
agrist
agrist
Супер-продавец
Вознесенск
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары