Все категории
Добавить товар

Арабские масляные духи лавли, lovely, al-rehab, 6 мл.

150 грн
Описание

Парфуми виготовлені виключно з натуральних інгредієнтів.
Не містить спирту, барвників, ароматизаторів.

Арабські масляні парфуми Lovely Лавлі Al-Rehab – це розкішний букет білих квітів з легким вкрапленням пишної зелені, соковитих фруктів та глибинного бурштинового звучання.

Верхні ноти: магнолія, айви, бергамот, зелені ноти.
Переклад: білі квіти, нічоцвітий жасмин, квіти апельсина, білий персик.
Шлейф: деревина, амбра.

Духи Лавлі підкуповують представниць прекрасної статі своїм елегантним ніжним ароматом. Група аромату: фруктово-квіткові.

Парфум розроблений на основі майстерного поєднання фруктових, квіткових та деревних запахів.

Кожен із них вносить свою неповторну нотку і на завершення створює надзвичайно м'який аромат. Якщо ви хочете підкреслити свою жіночність, ніжність, вишуканість, витонченість – парфуми Lovely, безперечно, стануть найкращим вибором.

Трохи солодкого присмаку додають персик та апельсин. Дивовижний шлейф тепла, ніжності, елегантності надають нотки деревини та амбри. Амбра є ефективним фіксатором запаху. Тому парфуми зберігають запах дуже довго.

Коли краще використовувати
Завдяки своєму м'якому, легкому запаху парфум чудово підходить для щоденного використання. Духи доречно застосовувати для роботи, ділових зустрічей, денних прогулянок. Запах легкий, не нав'явши і не дратуватиме.

Подібний аромат: Diamond Al-Rehab

Застосування
Масляні парфуми наносяться на область пульсації – це зап'ястя та шия.
Додатково можна нанести на потиличну частину (по лінії росту волосся) та ліктьові згини. Також духи можна наносити на волосся, шкіру та одяг.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары