Все категории
Добавить товар

"sergio nero black" версія glory men's чоловіча туалетна вода glory 100 мл

209 грн
Описание

Деревний аромат з пряними акцентами наполегливо нагадує про вашу привабливість і магнетичну спокусливість, які не залишають жіноче серце в спокої. Базилік, кмин, імбир, селера, кардамон, шавлія, листя тютюну і коріандр розкривають композицію. Перець, мускатний горіх і гвоздика, представляючи собою «серце» парфумів, немов нашіптують про ваші численні достоїнства. Ладанна камедь, мед, бурштин і мускус фінальним квартетом завершують симфонію чоловічої елегантності.

Цікавий чоловік притягує до себе погляди багатьох жінок. Але якщо ви хочете стати об'єктом інтересу для ще більшої кількості представниць прекрасної статі, тоді вам важливо правильно підібрати парфуми. Туалетна вода, створена для справжніх чоловіків, вартих уваги з боку прекрасних дам. Ніжні переливи і відтінки парфумів не можуть залишитися непоміченими.

Якщо ви перебуваєте в пошуках чоловічої туалетної води, яка зможе підкреслити Ваш нетривіальний погляд на світ і любов до самовираження, але при цьому буде звучати мужньо і сміливо, тоді вітаємо Вас із успішним завершенням пошуку!

Розкішна туалетна вода адресована чоловікові з оригінальним почуттям стилю, цілеспрямованим і впевненим у власних силах.

Аромат SAIEL Глорі відноситься до категорії пряних і деревних з багатогранного акорду, що містить ноти духмяного куміну, привабливого кардамону, свіжого базиліку з натяком на жгучий перець.
У серці тріумфує дует нот мускатного горіху, амбри і солодкого меду. В кінці розкривається стійка витончена основа, в якій жваво переплітаються ноти шавлії, імбрі та листя елітного тютюну.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бордовый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл
Продавец
lparfume
Dofamin
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары