Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Tiziana terenzi kirke 100 ml оригинал

4375 грн -3% 4270 грн
Описание

Tiziana Terenzi Kirke 100 мл тестер Оригинал
Tiziana Terenzi Kirke - це аромат, що втілює в собі силу природи, вогненну енергію та незвичайну магію. Цей аромат відкриває перед вами віртуозну гру нот, які втілені в загадковій композиції, надаючи вам неперевершений досвід відкриття нових горизонтів.

Tiziana Terenzi Kirke відкривається незвичайним поєднанням нот диму вулкану, золи та деревини, створюючи враження силової енергії, що випромінює з глибин землі. У серці аромату звучать вогненні ноти гарячого металу, магмових вивержень та мінералів, додаючи аромату загадковості та глибини. В завершенні аромату вирушаєте в подорож до дикої і незайманої природи з нотами дикого лісу, моху та деревини, що розкривають всю силу і велич цього аромату.

Tiziana Terenzi Kirke - це аромат, який викликає в вас почуття вогненної сили, магії та пригоди. Він втілює силу природи, неперевершену красу вулканічних ландшафтів та загадкову магію, яка вас захоплює. Kirke - це аромат для тих, хто вірить у себе та готовий відкрити нові горизонти, сповнений внутрішньої сили та вогненної енергії. Він створений для тих, хто хоче відчути незвичайне, екзотичне та загадкове в своєму житті, і готовий відправитися в захоплюючу подорож до світу вогню та пригоди.
Оригинал!!! Не Арабы не Турция а именно Оригинал!!!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл
Продавец
pavel...
ЭлитПарфюм
Белгород-Днестровский
25% выполненных заказов
Был

Похожие товары