Все категории
Добавить товар

Парфюмированная вода escada sorbetto rosso woman 68 ml  -17 %  акция

84 грн с 30 Апрель - добавляйте в избранное

140 грн
Описание

Этот аромат насыщенный, теплый с пряными оттенками, захватывающими сочными нотами. Яркий роскошный цветочный букет привлекает своей опьяняющей бархатистостью и медовой соблазнительностью.
На коже сначала открываются оттенки морской соли, pаскрытие продолжается прелестно сочными яркими акцентами арбуза. В цветочном богатом букете особенно явные и соблазнительные ноты розы.
Escada Sorbetto Rosso Woman радует позитивом и свежестью, зеленым характерным озоновым морским подтекстом. Даже выраженная дынно-арбузная нота напоминает о лете, отдыхе, отпуске. Арбузно-дынное дополнение для цветочной основы очень современное и актуальное решение.

Переваги даної парфумерії: ✔️ вона виготовлена з французьких компонентів і містить до 30% масляного аромоконцентрата, ✔️Повну відповідність аромату обраним торговим маркам і композиціям. Правильне розкриття акордів аромату згідно поданих виробниками характеристик. ✔️Высокуая ступінь стійкість, середньому кожен з обраних ароматів звучить від 5 годин на шкірі і до 12 на одязі. ✔️Продукція не викликає алергічних реакцій, на 100% безпечна, також можна використовувати як дезінфектор. ✔️Парфумерія в спрощеному пластиковому флаконі об'єднання об'єднання об'єднання об'ємом 60 мл Завдяки цьому ви не переплачуєте за упаковку, а отримуєте аромати відмінної якості. Так само такий флакон дуже зручний і безпечний при транспортуванні. ✔️ Такі духи можуть стати прекрасним варіантом в поїздках або відпустці. Мініатюрний флакон не позиці багато місця у валізі, але дозволить своєму користувачеві завжди бути на висоті. Крім того такий флакон може стати ідеальним подарунком без приводу для близької людини. Ідеально підібраний склад підходить для будь-якого типу шкіри, а великий асортимент дозволяє вибрати композицію для неї і для нього.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Продавец
noyabrina
noyabrina
Супер-продавец
Днепр
76% выполненных заказов
Была