Все категории
Добавить товар

Mancera sicily розпив

40 грн
Описание

Mancera Sicily - 40 грн/1 мл

Яскравий, соковитий, неначе насичений сонячним світлом аромат Mancera Sicily присвячений Сіцілії. Освіжаючий коктейль цитрусових нот, сюди додані ноти соковитого яблука та ананасів, медового персика.

Розпив від 5 мл/ Ціна з тарою :
5 мл - 220 грн
10 мл - 420 грн

Тип аромату: цитрусові
Початкова нота: Ананас, Бергамот, Грейпфрут, Мандарин, Персик, Яблуко
Нота серця: Іланг - іланг, Жасмин, Троянда, Фіалка
Кінцева нота: Білий мускус, Деревинні ноти
Спекотна Сицилія, країна цитрусових дерев і пишних квітів, яка підкорює як місцевих жителів, так і туристів надзвичайно прекрасною природою, надихнула талановитого французького парфумера П'єра Монтале на створення композиції Sicily. Ця парфумована вода вийшла у різдвяній колекції нішевого Дому Mancera у 2016 році і миттєво підкорила всіх поціновувачів цитрусових ароматів.
Фруктовий вибух, який наповнює простір соковитими і яскравими бризками, оточує вас запахами ананасів і персиків, яблук і мандаринів, грейпфрута і бергамота.
Розкішний і пишний квітковий букет, сплетений з гілочок жасмину, рожевих бутонів, ніжних фіалок і томного іланг-ілангу продовжує розкриття парфумів, щоб потім доповнитись ніжним білим мускусом і свіжістю деревини. Віртуальна подорож на Сицилію одягнена у впізнаваний для бренду Mancera флакон з товстого скла.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Горчичный
Продавец
best-parfum
Best-parfum
Вишневое
89% выполненных заказов
Была