Все категории
Добавить товар

Juliette has a gun not a perfume розпив

40 грн
Описание

Juliette Has A Gun Not a Perfume - 40 грн/1 мл

Аромат на основі амброксану - тому на кожному по різному звучить. Сама ніжність, запах інтимний, близький шлейф. В одному напрямку з Molecule 02.

Розпив від 5 мл/ Ціна з тарою :
5 мл - 220 грн
10 мл - 420 грн

Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні
Початкова нота: Амбра
Нота серця: Мускус
Кінцева нота: Амброксан

Ви вважаєте, що пахнути можна лише за допомогою духів? Мусимо вам повідомити, що ви помиляєтеся. Принаймні, з того часу, як італійський виробник створив парфумовану воду Juliette Has A Gun Not a Perfume. Творці цього запаху наполягають, що це в жодному разі не духи.
Основою для виготовлення парфумів послужив вельми дорогий компонент - амбра, яка є одним із найрідкісніших, а тому й цінних інгредієнтів для парфумерів у всьому світі. Амбра така улюблена не лише завдяки унікальним мускусно-деревним ноткам, які вона виділяє, але також вважається, що вона володіє неповторною здатністю підкреслювати і вдосконалювати природний аромат, не створюючи нового.
Композиція міститься у білому дизайнерському флаконі, який, у свою чергу, поміщений у подарункову упаковку. Скиньте маски і будьте собою! Уміло підкреслити свої природні чесноти - це наука, яку ви опануєте разом із парфумованою водою Juliette Has A Gun Not a Perfume.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • Другой
Продавец
best-parfum
Best-parfum
Вишневое
89% выполненных заказов
Была

Похожие товары