Все категории
Добавить товар

Фірмова парфумована вода calvin klein obsessed for women мініатюра оригінал

220 грн
Описание

фірмова парфумована вода Calvin Klein Obsessed For Women мініатюра оригінал

Прем’єра аромату: 2017
Країна ТМ: США
Зроблено в: Європейський Союз, США
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: ароматичні, зелені, східні
Початкова нота: Елемі, Неролі, Цитрус
Нота серця: Лаванда, Листя фіалки, Шавлія
Кінцева нота: Амбрета, Мускус

Інтригуючий аромат Obsessed For Women уособлює образ неординарної та сміливої дівчини. Вона одночасно тендітна та витончена, але від неї віє магнетична життєва енергія. Це не під силу пояснити словами, вона манить і приваблює до себе, від її погляду неможливо відірвати очей, адже стаєш ніби одержимий нею. Майстрам парфумерного мистецтва французького бренду Calvin Klein вдалося втілити цей образ у східно-зеленій мелодії парфумованої води.

У початковому акорді настає легке звучання свіжого цитруса. Його огортають солодкі нюанси неролі з благородною гіркуватістю та пряні обертони деревної смоли елемі. У серці ароматної композиції, тональності заспокійливої лаванди стикаються з водянистою землистістю листя фіалки та трав'янистістю димної шавлії. Остання нота залишає після себе чарівні бризки післясмаку з півтонів чуттєвого пудрового мускусу та збудливих акцентів амбрети..

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Ставлю статус бу , хоча деякі стокові навіть не не початі позиції , але як це дізнатися ... Тому на фото товар на терезах що б ви розуміли кількість продукту , але не плутаємо грами та мілілітри.

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві!

Обмін або повернення не передбачено

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Коралловый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары