Все категории
Добавить товар

Chanel coco mademoiselle eau de parfum intense парфумована вода

2500 грн -29% 1799 грн
Описание

Прем’єра аромату: 2018
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: деревинні, східні
Початкова нота: Калабрійський бергамот, Лимон, Сицилійський апельсин
Нота серця: Жасмин, Троянда, Фруктові ноти
Кінцева нота: Боби тонка, Білий мускус, Лабданум, Мадагаскарська ваніль, ПачуліОпис Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Intense
Легендарний аромат Coco Mademoiselle вже багато років є одним з найбільш затребуваних серед елегантних, стильних і яскравих жінок. Модний дім Chanel презентував нову версію парфуму, яка знайшла більш насичене і глибоке звучання. Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Intense зберіг в собі всі кращі ноти свого попередника, завдяки чому залишиться в фаворитах тих, хто вибрав Coco Mademoiselle.

Аромат «ввібрав в себе» східні і деревні акорди, а ось квіткову гаму в композиції ви почуєте в менш яскравому виконанні. Початкові ноти калабрійского бергамота, лимона і сицилійського апельсина створюють феєрію свіжості. В акордах «серця» грає тріо жасмину, троянди і фруктів, що утворюють жіночну композицію. Білий мускус, боби тонка, лабданум, пачулі і мадагаскарська ваніль наповнюють аромат насиченістю, яскравістю і чудовою стійкістю, які властиві ароматам Chanel. Розкрийтеся разом з вишуканим і витонченим Coco Mademoiselle Eau De Parfum Intensе!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл

Похожие товары