Все категории
Добавить товар

Angel schlesser essentialпарфумована вода (тестер з кришечкою)100ml

1200 грн
Описание

Опис Angel Schlesser Essential

Angel Schlesser представляє новий жіночий аромат Angel Schlesser Essential. Простота і ясність, «елегантність назавжди» - абстрактні поняття, тим не менш, вони легко розпізнаються в композиції аромату. Відкритість свіжих та різнокольорових фруктових нот змішується із чуттєвістю глибини і тривалості деревних відтінків. Зливаючись, вони поєднуються в унікальній формулі, дивно несхожій на інші, стримано спокусливій, яка дуже майстерно розкривається.

Початкові ноти аромату свіжі та прозорі, із відтінками бергамота, червоної смородини і свіжих фруктів. Розкриваючись, аромат дає інше, оригінальне тлумачення звичним та універсальним відтінкам болгарської троянди і фіалки. Ніжна півонія та сором’язлива фрезія становлять характерну частину композиції, витончену й елегантну. Базові ноти вирізняються особливою насиченістю і глибиною, де поєднання сандалового дерева та ветиверу доповнено незвичайно густим ароматом мускусу.

TESTER (тестер) - це демонстраційний варіант аромату, який додається виробниками до партії товару з метою реклами на місці продажу. Звертаємо вашу увагу на те, що ніяких відмінностей (якість аромату, стійкість і т. д.) тестер від варіанту для продажу не має! Різниця між ними лише в тому, що оскільки тестери випускаються з метою реклами, фірма-виробник не настільки дбайливо ставиться до їхнього оформлення: вони пропонуються у так званій технічній упаковці (простій картонній коробці, що відрізняється від тої, в якій випускаються флакони для продажу) та часто не комплектуються кришкою. Від цього і нижча вартість тестерів.

🚛 Відправка після оплати на картку або накладний платіж з передплатою за доставку Укрпошта,нова пошта,міст єкспрес на протязі 1-3 робочих днів

У зв’язку з дією воєнного стану відправки службами доставки:
- Нова Пошта: понеділок, середа, п’ятниця
- Укрпошта: понеділок, п’ятниця

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары